Primarul care promite că nu-l va lua iarna prin surprindere

Odată cu răcirea vremii, autoritățile locale din comuna gorjeană Dănești au și dat startul pregătirilor pentru sezonul rece. Primarul din localitate nu vrea ca iarna să găsească localitatea nepregătită. S-a făcut aprovizionarea cu material lemnos, urmează materialul antiderapant și revizia utilajelor care vor acționa pe drumurile din comună.

Chiar dacă iarna nu bate la ușă, autoritățile locale nu vor să fie luate prin surprindere și de aceea la Dănești au început pregătirile pentru sezonul rece.

”Ne pregătim de iarnă, pentru că nu vrem să avem surprize neplăcute și să fim luați prin surprindere. Am făcut deja aprovizionarea cu lemne și urmează în perioada următoare să facem achiziția de material antiderapant. Utilajele care vor face deszăpezirea în această iarnă vor intra în revizie tehnică, pentru ca nu cumva să avem probleme atunci când iarna își va intra în drepturi”, a declarat primarul Mădălin Paliță.

Pentru că bugetul primăriei Dănești a cam ajuns la fundul sacului, autoritățile nu vor face contract cu nicio firmă de deszăpezire, mai ales că primăria are utilaje în dotare. ”Noi avem la primărie trei utilaje, un tractor, un buldo și un autogreder, precum și două pluguri care pot fi trase de tractoare. Avem utilajele noastre și eu cred că o să facem față cu brio acestei ierni. O să ne descurcăm fără să fim nevoiți să încheiem vreun contract de prestări servicii cu vreo firmă, mai ales că banii s-au cam terminat pe anul acesta”, a mai spus primarul din Dănești.

Anul acesta s-a alocat suma de aproximativ 100.000 de lei pentru pregătirile de iarnă.

Vizualizări: 1,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: