Nu a fost doar distracție. Urmează licențierea aerodromului din Stănești

“Evenimentul de la Stănești a pus Gorjul pe harta aviației românești”, susține senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, care i-a transmis felicitări lui Iulian Popescu, cel care a venit cu ideea organizării unui spectacol aviatic pe fostul aerodrom din localitate.

“Deși mulți au fost cel puțin reticenți, Iulian a reușit să organizeze Gorj Aero Show într-un timp record, fără prea mult sprijin și fără bani publici. Și-a mobilizat prietenii, colegii și, cu aportul primarului Costel Bicheru, a reușit să transforme câmpul de la Stănești într-un aerodrom pe care și-au dat întâlnire unii dintre cei mai importanți oameni ai aviaticii românești”, a transmis senatorul.

Ion Iordache a spus însă că urmează licențierea aerodromului. “Am susținut acest proiect pentru că trebuie să scoatem Gorjul din izolare cât mai repede! Gorj Aero Show este un început, munca pentru licențierea aerodromului abia acum începe și am convingerea că, urmând același drum, vom avea și alte piste licențiate în Gorj”, a comunicat senatorul de Gorj.

Acesta a fost în avionul care a mers săptămâna trecută pe ruta București - Târgu Jiu și are convingerea că vom vedea cât de curând curse de pasageri pe acest traseu.

Vizualizări: 7,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: