Weber (PSD): Scumpirea va fi de peste 100%

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, estimează că vom avea costuri duble la iarnă pentru asigurarea căldurii. “Pe gorjeni îi așteaptă una dintre cele mai grele perioade pe care le-au trăit până acum. Cu venituri reduse semnificativ sau, mai grav, fără un loc de muncă, trebuie să facă față scumpirilor necontrolate din România chiar în pragul iernii. Din păcate, avertizările s-au adeverit. Energia electrică și gazele au atins un preț record, iar scumpirea va fi de peste 100%. Unde se va ajunge în acest ritm?”, a transmis deputatul pe pagina de socializare.

Acesta este de părere că românii vor intra în 2022 plini de datorii. “Oare guvernul incompetenței realizează răul pe care îl face nu doar gorjenilor, ci tuturor românilor? De ce PNL și USR-PLUS nu susțin Legea consumatorului vulnerabil ? În 2022 va fi târziu. Românii se vor îngropa în datorii doar pentru a putea face față facturilor”, susține Mihai Weber.

Clienții unui mare furnizor au fost deja înștiințați că de la 1 noiembrie vor achita mai mult întrucât prețurile de achiziție a gazelor au creșteri ″fără precedent″⁣.

Iar unii vor plăti chiar dublu, după ce gazele s-au scumpit deja, cu 20%, în ultimul an. 

Vizualizări: 2,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: