Nu acceptă că a pierdut alegerile. Strânge semnături pentru referendum

Lupta politică în comuna Stejari nu s-a încheiat nici după terminarea alegerilor. După o campanie electorală cu multe incidente și după ce primarul Robert Păiuși a pierdut în fața contracandidatului AUR, edilul nu se dă bătut. Vrea referendum și începe să strângă semnături pentru asta.

Încă primar până la toamnă, edilul din Stejari, Robert Păiuși, nu vrea sub nicio formă să recunoască înfrângerea și nici să renunțe la scaunul de primar. Se mobilizează acum să organizeze un referendum pentru demiterea noului primar, care își va prelua mandatul peste trei luni.

"Acest referendum este dorința cetățenilor din comuna Stejari, nu a celor din Hurezani, Dănciulești sau alte comune. Echipa mea și-a asumat acest referendum și cu certitudine lucrurile vor sta altfel. Este o campanie și o luptă politică foarte strânsă. Merită încă să lupt și voi lupta indiferent de rezultat. Dacă pierdem și acum, înseamnă că majoritatea comunei Stejari a vrut schimbarea și ne retragem. La referendum nu se va mai vota cu vize, doar cei cu buletin de Stejari vor alege. Săptămâna aceasta strângem semnăturile. Consilierii mei vor veni la fiecare persoană. Va fi totul pe față. Dacă nu strângem semnăturile, înseamnă că cei din comunitate au ales; dacă le strângem, vedem ce facem în continuare.", a declarat Robert Păiuși.

Edilul social-democrat din Stejari vrea să scrie istorie în comună.

"Am fost...!!! Sunt…!!! Și voi fi adevărata legendă politică a comunei Stejari…!!! Vom scrie o adevărată poveste de istorie…!!!", a mai adăugat Robert Păiuși.

Vizualizări: 5,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: