„Nume grele” la Pro România: Un fost coleg de liceu, oameni de la gaze...

Pro România nu se laudă cu nume grele, ci cu oameni simpli. Deputatul Alin Văcaru anunţă că tot mai multe persoane care nu au mai făcut politică au venit aproape de Victor Ponta şi Pro România. În paralel, parlamentarul susţine că sunt şi politicieni care aşteaptă alegerile de peste doi ani pentru a se putea înscrie în partidul lui Ponta.

Alin Văcaru susţine că Pro România începe să prindă contur în aproape toată ţara. Sunt prieteni, foşti colegi, oameni simpli care au ales să vină alături de noua formaţiune politică. „Sunt oameni care nu au făcut politică dintre cei care au semnat adeziuni până acum. Sunt şi oameni care vin de la Partidul Conservator, de la Daniel Constantin, oameni care au făcut politică, dar sunt şi oameni care chiar nu au făcut politică. Recent, a venit un fost coleg de liceu, cunoscându-ne foarte bine. Nu mai vorbisem de un an şi ceva de când am făcut acea întâlnire la liceu. Şi el şi soţia lui, farmacistă, vor să vină amândoi la Pro România. N-au făcut niciodată politică, dar vor să vină la noi şi asta ne bucură”, a transmis deputatul Alin Văcaru.

Parlamentarul a readus în discuţie şi faptul că se poartă discuţii cu aleşi locali de la alte partide care să vină alături de Pro România. Un pas spre noul partid va fi făcut însă abia peste doi ani pentru că, altfel, există riscul ca aceştia să-şi piardă mandatele. Până atunci, uşile partidului sunt deschise pentru oricine: „Sunt oameni de afaceri, oameni de la gaze. Mă tot întreba presa de nume grele. Astea sunt nume grele. De ce vi se pare că nume greu e doar ăla care a făcut politică până acum. Poate că ăla, făcând politică, s-a erodat atât de mult şi nu mai e un nume greu, nu mai are ce spune”.

Vizualizări: 1,478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: