Începe operațiunea "Valiza". Mii de documente și fotografii cu afacerile lui Dragnea

Un localnic din Teleorman a găsit o valiză cu documente despre afacerile TelDrum, care conține însă și mii de fotografii cu viața de huzur pe care o duceau Dragnea și ai lui. Valiza ar fi ajuns la redacția Rise Project, scriu jurnaliștii de acolo, care prezită și o fotografie cu conținutul valizei.

Potrivit sursei citate, în valiză s-ar afla:

- Un hard negru în care a fost salvat tot conținutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum, precum mii de facturi, contracte, bilanțuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont etc., dar și mii de imagini foto/video de la evenimentele companiei, cu personajele grupării și standardul lor de viață, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuții.

Primele foto și video AICI.

- O tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș. Aceasta conține, de exemplu, peste 1.000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, întâmplări din firmă și momente de familie, dar și o agenda cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani: “Băsescu”, “Hrebe”, “Dăncilă”, “Bănicioiu”, “Pieleanu” sau ... “L I V I U”.

- Un stick de memorie cu informații de lucru ale unei șefe de gestiune din Tel Drum.

- Peste o mie de hârtii, precum copii ale documentelor personale ale familiei Dragnea sau planurile detaliate ale unei proprietăți-mamut din Alexandria

Vizualizări: 2,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: