Nuntă în familia Chiriac. Şi-a găsit aleasa pe Facebook

Nuntă mare în familia Chiriac! Şeful Serviciului de Formare Profesională din cadrul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac, trece prin mari emoţii în această perioadă. Nu doar din pricina concursului la care urmează să participe şi pentru că…îşi însoară băiatul. Se anunţă o nuntă cu mult fast, la care vor participa persoane publice importante la nivelul judeţului şi multe surprize pentru viitorii miri.

Alexandru Chiriac, fiul lui Romeo Chiriac, a cunoscut-o pe aleasa sa în iarna anului 2009 pe Facebook. El are 24 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi“. În această perioadă Alexandru are de susţinut disertaţia. Ortensia Ana Maria Olaru, viitoarea doamnă Chiriac, are 22 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Litere din cadrul aceleiaşi universităţi. Cei doi locuiesc împreună de mai bine de un an şi cum nu au dubii în ceea ce priveşte iubirea care îi leagă au decis să-şi unească destinele. Romeo Chiriac, socru mare, spune că nu s-a gândit nicio clipă să intervină între cei doi şi că decizia le-a aparţinut în totalitate. „Acum îmi amintesc de emoţiile prin care am trecut atunci când m-am căsătorit. Pe viitoarea mea noră o consider copilul meu. Vreau să fie o nuntă reuşită şi ei să fie fericiţi. Destinul şi memoria Anei Maria şi a lui Alexandru îi vor ajuta să nu uite jurământul pe care-l vor face la Starea Civilă şi mai ales în faţa lui Dumnezeu, ca şi noi părinţii, bunicii, fraţii şi rudele din ambele părţi vom face totul ca această căsnicie sa fie trainică, bazată pe respect, iubire şi adevăr”, a declarat emoţionat Romeo Chiriac, viitorul socru mare.

Naşii mirilor vor fi părinţii celui mai bun prieten şi fost coleg de clasă din şcoală generală, prosperi oameni de afaceri din Târgu Jiu.

INVITAŢI

La evenimentul care va avea loc la finele acestei săptămâni, pe data de 9 iulie, printre cei aproximativ 300 de invitaţi se numără şi primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, fostul prefect de Gorj, Victor Banţa şi şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, George Romanescu.

SURPRIZE

Viitorul socru mare, Romeo Chiriac, le-a pregătit multe surprize mirilor, cu momente speciale în cadrul nunţii. Petrecerea va avea loc la un restaurant din Târgu Jiu, la care va întreţine atmosfera Mihai Vulpe (Bacio) şi formaţia sa.  Mirii s-au decis să petreacă luna de miere pe tărâm românesc, însă nu s-au hotărât încă în privinţa locaţiei. Una dintre variantele pe care cei doi îndrăgostiţi o ia în calcul este Nordul Modovei.   

Vizualizări: 662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: