Directorul Laurenţiu Dan se trezea noaptea pentru cursele de raliu

Dan Laurenţiu, directorul executiv al Serviciului de Evidenţă a Persoanelor din Târgu Jiu, este pasionat de mic copil de cursele de formula 1. Chiar dacă prin natura serviciului aproape că nu mai are timp liber, Dan Laurenţiu reuşeşte să împace viaţa de familie cu biroul. Instalat recent în funcţia de director după ce ani de-a rândul a fost adjunct, Dan Laurenţiu are două mari ţeluri, să menţină aceleaşi standarde la serviciu şi să fie prezent la o cursă de formula 1.

Camelia SUCIU

După 12 ani de activitate în turism, Laurenţiu Dan a ajuns la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei pe funcţia de consilier juridic. Mărturiseşte astăzi că s-ar întoarce oricând în turism, deşi nu mai este ce-a fost odată. A avansat în timp la Evidenţa Populaţiei ocupând astăzi funcţia de director. „Munca cu cetăţenii este dificilă, trebuie să ai abilitatea de a comunica cu oamenii, să şti să-i soluţionezi cererile poate unele chiar aberante”, a declarat Laurenţiu Dan, directorul executiv de la Evidenţa Populaţiei Târgu Jiu. Pasionat al sporturilor cu motor, Dan Laurenţiu povesteşte cum în urmă cu mulţi ani îşi punea ceasul să sune dimineaţa pe la 4 când era vreo transmisiune în direct de Formula 1. Aşa cum este şi firesc a avut şi un pilot favorit. „Mă trezeam şi noaptea să vizionez un raliu şi mă mai uit şi astăzi la televizor. Din fericire pentru mine am auzit că se doreşte şi la noi construirea unei piste de Formula 1. Dacă se va face, cu siguranţă mă voi duce. Trebuie să recunosc că mă pasiona Michael Schumacher însă acum se ridică noua generaţie”, a mărturisit Laurenţiu Dan.

Îi plac concediile în Grecia

Muncind câţiva ani buni în turism, Laurenţiu Dan iubeşte şi astăzi că călătorească mărturisind că s-ar reîntoarce oricând în Grecia pe care o consideră avantajoasă din toate punctele de vedere. „Îmi place să-mi petrec timpul cu familia, prietenii. În general, în concedii îmi place să schimb locaţia. Merg atât în ţară cât şi în străinătate. Grecia mi-a plăcut din toate punctele de vedere, cultură, civilizaţie, servicii de bună calitate”, a adăugat Laurenţiu Dan.

COPIL

Directorul de la Evidenţa Populaţiei Târgu Jiu spune că pe plan profesional are o singură dorinţă. „Să menţin acelaşi standard şi să reuşim să venim în întâmpinarea cetăţenilor. Pe plan personal îmi doresc să fiu sănătos şi să am un copil”, a declarat acesta.

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: