O vedetă revine la Pro TV cu un nou show de divertisment!

Pro Tv pregăteşte un nou show de divertisment cu Cabral. Emisiunea se numeşte „Săriţi de pe fix” şi va începe în curând pentru că  filmările pentru noul show au început deja.

Pro TV pregătește cel mai nebun show de divertisment, iar prezentatorul va fi nimeni altul decât Cabral, așa că distracția este garantată, anunță postul tv. Cabral va prezenta show-ul Săriți de pe fix! despre care spune că e prima emisiune din cariera sa în care nu trebuie să facă nimic.

Îndrăgitul prezentator de televiziune a început deja filmările, iar reporterul de la Vorbește lumea l-a vizitat pe platoul de filmare și a aflat detalii inedite din culisele show-ului.

„Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la „Săriți de pe fix!”. Am niște invitați permanenți...niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți, sunt talentați.., de exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a declarat Cabral pentru protv.ro.

„E prima emisiune din cariera mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix!”, a adăugat prezentatorul TV.

Vizualizări: 2,587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: