Starea de sănătate a solistei Celine Dion, tot mai precară. Abia se mai poate mișca!

Au apărut informații noi despre starea de sănătate a solistei Celine Dion care abia se mai poate mișca.  Artista riscă să nu mai poată urca pe scenă din cauza bolii grave de care suferă.

Artista Celine Dion, diagnosticată cu o boală rară, riscă să nu mai poată urca pe scenă. Deja toate concertele care erau programate de anul trecut s-au anulat iar solista nu a mai avut apariții publice.

Cântăreața a fost nevoită să amâne sau să anuleze mai multe concerte iar starea sa de sănătate îi îngrijorează pe fani.

Îndrăgita cântăreață suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune foarte rară, din cauza căreia nu se mai poate mișca în mod obișnuit. Artista abia se poate mișca și riscă să nu se mai întoarcă vreodată pe scenă.

Apropiații susțin că problemele lui Celine Dion se agravează pe zi ce trece. Artista nu se simte deloc bine în urma diagnosticului primit iar o sursă apropiată vedetei spune că aceasta se simte mult mai rău decât pare.

“Ca să fiu sinceră, abia se poate mișca”, a spus persoana respectivă, potrivit RadarOnline.com.

La finalul anului trecut, Celine Dion a anunțat, pe rețelele sociale, că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide. Printre concertele anulate se numără și unele care ar fi trebuit să aibă loc recent, inclusiv unul în România.

Anul trecut, în decembrie, Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Artista i-a asigurat pe fani că are o echipă de medici bine pregătită și speră să revină pe scenă cât mai curând.

“Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata.

Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni”, a spus Celine Dion la finalul anului trecut.

Boala de care suferă cântăreața provoacă spasme musculare incontrolabile, iar acestea pot duce la alte complicații medicale. Mai mult, la șase ani de când este diagnosticată, afecțiunea poate duce la deces.

Vizualizări: 1,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: