Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O companie din România dezvoltă, în premieră, o rețea 5G pe teritoriul Olandei

Electrogrup, companie membră a grupului E-INFRA, a anunțat marți că a demarat lucrările necesare dezvoltării unei rețele de telecomunicații 5G, pe teritoriul Olandei, țară ce ocupă o poziție de top în clasamentul Speedtest Global Index - locul 7 în lume la vitezele de Internet mobil. Proiectul se încadreaza intre primele initiative de dezvoltare de retele 5G la nivel european.

Electrogrup este unul dintre cei mai importanți constructori de infrastructură de telecomunicații din România, cu un portofoliu de peste 1.000 de instalări de site-uri de telefonie mobilă, peste 3.500 de proiecte de instalare de echipamente 2G, 3G, 4G și LTE și peste 15.000 km de fibră optică instalată în România și in alte state europene, precum Belgia și Irlanda.

"Ne bucurăm să avem un rol activ în primele initiative de dezvoltare de proiecte 5G la nivel european. Una dintre cele mai complexe provocari pentru a putea activa oportunitatile deschise de noua tehnologie este, ca de obicei, infrastructura, prin specificul 5G care presupune instalarea unui număr mare de antene și echipamente în ariile de acoperire. Este necesară o foarte mare mobilizare de resurse, dar beneficiile, in special pentru economie, vor fi exponențial mai mari decat cele generate de anteriorul salt tehnologic, de la 3G la 4G. Proiectul din Olanda este primul dintr-o serie de alte dezvoltări similare pe care le vom porni, anul viitor, în Europa și suntem pregatiti de dezvoltarea rețelelor de acest tip și în România – avem un context local foarte favorabil să devenim campioni și la 5G", declară Adrian Florea, CEO Electrogrup.

Proiectul din Olanda se va derula pe parcursul a doi ani - 2020 și 2021 și include instalarea de echipamente radio specifice, MW 5G, pe intreg teritoriul țării.

5G este numele celei de-a cincea generații de tehnologie pentru rețelele celulare și este succesoarea tehnologiei 4G.

Electrogrup SA face parte E-INFRA, grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie și telecomunicații, alături de Netcity Telecom SRL, Direct One SA, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL, care reunesc, în prezent, peste 600 de angajați și au generat o cifra de afaceri consolidată, la nivelul anului 2018, de peste 110 milioane de euro.

Vizualizări: 1,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: