Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O femeie din Brăneşti şi-a înjunghiat concubinul

O femeie în vârstă de 53 de ani din comuna Brăneşti şi-a înjunghiat concubinul. Totul s-a întâmplat pe fondul consumului excesiv de alcool. Cei doi concubini au consumat împreună câteva pahare în plus, iar apoi au început să se certe. La un moment dat femeia a luat un cuţit de bucătărie şi fără să stea prea mult pe gânduri şi-a înjunghiat partenerul de viaţă în abdomen.

Vecinii au fost cei care au sesizat poliţiştii din comună, care s-au deplasat imediat la faţa locului şi au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Turceni, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire,  tăietura nu i-a pus concubinului viaţa în pericol. Femeii i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală şi este cercetată acum în stare de libertate.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: