O funcționară din Primăria Târgu Jiu candidează la alegerile din 2024 împotriva lui Romanescu

S-a anunțat prima candidatură la primăria Târgu Jiu. În contextul în care bătălia mare se va da între PSD și PNL, formațiuni fără un candidat încă stabilit, rromi au desemnat deja o persoană cu care vor intra în lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu. 

Este vorba de o funcționară din Primăria Târgu Jiu care va fi candidata rromilor în lupta cu Marcel Romanescu

Elena Florentina Popescu a lucrat o perioada la Serviciu Concesionări, după care a câștigat concursul pentru postul de director adjunct la Direcția de Taxe și Impozite Locale, în prezent ocupând aceleași funcție de conducere la Direcția de Patrimoniu. 

Rromii s-au întrunit ieri și au decis să nu îl mai susțină pe Marcel Romanescu, asa cum au făcut-o la alegerile trecute. "Conducerea Alianței pentru Unitatea Romilor – filiala Gorj s-a întrunit în ședință extraordinară, unde s-a pus în discuție situația politică actuală de la nivelul municipiului Târgu Jiu. În urma discuțiilor purtate, în unanimitate, s-au dispus următoarele: retragerea sprijinului actualei conduceri a Primăriei Municipiului Târgu Jiu, precum și nominalizarea unui candidat propriu la alegerile locale din anul 2024 pentru funcția de primar, în persoana doamnei. Florentina Elena Popescu, care este și președintele AURR Târgu Jiu începând de astăzi.", anunță filiala AURR Târgu-Jiu. 

Conducerea formațiunii politice are și un mesaj pentru rromi din Târgu-Jiu. "Alianța pentru Unitatea Romilor – filiala Gorj face astfel un pas istoric după 33 de ani în care a servit diverse formațiuni, în susținerea unui candidat cu sânge. Fraților a venit momentul să ne unim forțele.Așteptăm întreaga comunitate rromă să ni se alăture.

Vrem respect, nu aroganță și dispreț.

Împreună suntem mai puternici!

Khetanes san maj zorale!"

Galerie foto





Vizualizări: 8,235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: