O gorjeancă practică snowboard la 87 de ani

O bunică de 87 de ani, care locuiește în Novaci, poate fi văzută din când în când pe pârtie, făcând sbowboard. Virginia Popescu a învăţat acest sport de la nepoţi, când deja trecuse de 70 de ani.

Povestea femeii care confirmă faptul că vârsta este doar un număr a fost prezentată pe site-ul redbull.com. „Acum 15 ani, când s-au apucat nepoţii mei de acest sport, mai ieșeam pe pârtie alături de soţul meu, care îmi zicea: «Hai să-i vedem cum se dau cu scândura aia!» Atunci am văzut pentru prima dată cum stau lucrurile și nu-mi trecea prin cap să fac lucruri din astea, la vârsta mea. Însă, într-o zi, Dana, nepoata mea, a insistat să mă îmbrace în «toaletele» ei de snowboard și am ieșit pe terasa cabanei să facem poze și să mă tragă cu snowboard-ul în picioare”, a povestit Virginia Popescu pentru redbull.com.

Cum zăpada a fost bună de Florii la Rânca, femeia a mers cu un nepot pe „pârtia a mare”. Spune că nu a avut nicio emoţie să coboare pe placă.

Virginia Popescu le transmite atât tinerilor, cât și celor de vârsta ei, să aibă încredere și curaj, pentru a reuși în ceea ce își propun.

Vizualizări: 2,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: