O nouă fabrică deschisă în Gorj - GALERIE FOTO

LEONI Wiring Systems a inaugurat miercuri, 30 mai, fabrica de la Bumbești Jiu, județul Gorj. "Decizia Companiei LEONI de a deschide un nou punct de lucru s-a bazat pe creșterea constantă a volumului și pe diversificarea comenzilor Dacia și Renault-Nissan. Aceștia sunt clienții pentru care vom produce cablaje motor în noua fabrică LEONI", arată compania.

La inaugurare au fost prezenți președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, prefectul Ciprian Florescu, primarul din Bumbești Jiu, Constantin Bobaru. "Am promis în campanie că voi aduce investitori în județul Gorj. Compania Leoni este primul investitor care și-a deschis, oficial, o fabrică de componente auto, în incinta Parcului Industrial de la Bumbeşti-Jiu. Leoni a angajat, într-o primă fază, 500 de persoane, urmând ca până la finalul acestui an numărul angajaților să ajungă la 800 de persoane", a spus președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu.

Fabrica de cablaje a fost deschisă în Parcul Industrial Bumbești Jiu, în clădirea în care până anul trecut a funcționat Pirelli. (A.A.)

Galerie foto








Vizualizări: 23,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: