PSD a luat șapte parlamentari de la alte partide

PSD face eforturi să nu piardă majoritatea în parlament. După ce cinci parlamentari PSD au trecut la partidul lui Victor Ponta, social-democrații anunță că au luat șapte parlamentari de la alte partide, fără a le da numele. Potrivit unor surse, cei mai mulți provin din partidul lui Traian Băsescu.

"Mai mulţi parlamentari au semnat în biroul preşedintelui adeziunea la PSD. Eu ştiu de şapte, poate vor fi mai mulţi", a susținut Gabriela Firea. Ea a mai susţinut că PSD-ALDE va avea în continuare majoritate parlamentară.

Firea a vorbit şi despre mitingul pe care PSD îl va organiza în 9 iunie în Capitală, pentru susţinerea Guvernului Dăncilă, spunând că PSD vrea să se manifeste liber, democratic, pentru a arăta că are susţinere socială. 

Comentând plecarea mai multor social-democraţi la partidul fondat de fostul premier Victor Ponta, Gabriela Firea a spus că PSD trece printr-un episod mai neplăcut în istoria sa, dar nu este o dramă.

Până acum, şi-au anunţat demisiile din PSD şi înscrierea în ProRomânia fostul ministru al Comunicaţiilor în Guvernul Grindeanu Augustin Jianu şi cinci deputaţi - fostul ministrul al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre, Marilena-Emilia Meiroşu, Gabriela Podaşcă şi Cătălin Nechifor, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. (A.A.)

Vizualizări: 1,919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: