O nouă promisiune pentru finalizarea stadionului

Autorităţile vin cu un nou termen pentru finalizarea lucrărilor la stadionul din Târgu Jiu. Guvernul a alocat banii şi, în curând, va avea loc o nouă licitaţie pentru continuarea investiţiei.

Deşi trebuia să fie gata de doi ani, stadionul este încă în şantier. Cu cinci milioane de euro, arena sportivă ar trebui să fie gata. Primăria Târgu Jiu susţine că lucrările de care mai este nevoie ar putea fi gata în trei luni. „La foarte multe lucrări finanţate de Guvern am avut întârzieri. La stadion, am stat cu acea documentaţie şase luni. Doamne ajută că în momentul de faţă avem finanţarea. Banii sunt alocaţi către Compania Naţională de Investiţii şi eu cred că la începutul anului 2019 putem face o inaugurare pentru stadionul din acest complex sportiv”, sunt asigurările venite de la primarul Marcel Romanescu.

Până acum, în stadionul de la Târgu Jiu  s-au investit 21 de milioane de euro, bani de la Guvern plus încă două milioane de euro, partea municipalităţii. Luna trecută, Ministerul Dezvoltării a mai alocat încă cinci milioane pentru finalizarea investiţiei. 

Vizualizări: 1,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: