Bradul de 100.000 de euro va fi înlocuit

Bradul scump, cumpărat în urmă cu trei ani de Primăria Târgu Jiu, va fi înlocuit cu unul natural. Este anunţul făcut de primarul Marcel Romanescu. Pentru zona centrală, vor fi achiziţionate şi ghirlande noi.

Bradul de 100.000 de euro urmează să fie amplasat în altă zonă. Până acum, municipalitatea nu a decis unde va fi montat. Cert este că pentru Piaţa Prefecturii, Primăria Târgu Jiu va avea un brad natural. „Nu vom mai avea bradul de anul trecut. Vom avea un brad natural, aşa cum folosesc în mare parte marile oraşe. Din fericire pentru noi, vom avea în jurul bradului o altă modalitate de împodobire a acestui brad. Ghirlandele vor fi diferite. Pe moment, ţinând cont de faptul că am un buget diminuat, folosim în mare parte a oraşului din ce am avut în anii trecuţi”, a explicat, la Radio Omega, primarul Marcel Romanescu.

Edilul susţine că bradul natural nu implică şi cheltuieli prea mari. „Efortul financiar pentru un brad natural nu este mare. Va fi o comandă către Direcţia Silvică Gorj ori către o obşte. Totul va fi transparent. Nu poţi să furi la un brad natural! Locaţia va fi tot Piaţa Prefecturii, pentru că este cea mai tranzitată zonă. Bradul pe care l-am avut anterior va merge în altă zonă a oraşului. Trebuie să vedem cum putem să-l amplasăm”, a mai transmis Romanescu.

Vizualizări: 4,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: