O primărie din Gorj caută medic stomatolog. Cine beneficiază de servicii gratuite!

Autoritățile locale din comuna gorjeană Baia de Fier caută să angajeze medic stomatolog în cadrul Compartimentului de asistență medicală pentru unitățile de învățământ. Medicul își va desfășura activitatea la cabinetul medical de la Colegiul Tehnologic Baia de Fier și va oferi consultații gratuite tuturor elevilor din unitățile de învățământ din comună.

Cabinetul stomatologic funcționează de mai bine de patru ani, dar acum a rămas fără medic, după ce cadrul medical care lucra aici a renunțat la acest loc de muncă din cauza navetei.

Autoritățile locale din Baia de Fier speră să găsească repede un înlocuitor. ”Noi am scos postul la concurs și sper să găsim cât mai repede un medic stomatolog pentru cabinetul școlar. Ne este de mare folos pentru că în acest cabinet se oferă consultații gratuite pentru toți elevii din comună și am avut un protocol încheiat și pentru elevii din Polovragi și Alimpești. Numai la liceu sunt 600 de elevi care, când aveau probleme, veneau aici la cabinet. Din păcate doamna doctor care lucra aici făcea naveta de la Târgu-Jiu. Acum a renunțat la postul de aici. Noi ne dorim în continuare ca acest cabinet stomatologic să funcționeze”, a declarat Dumitru Turbăceanu, primarul din Baia de Fier.

Galerie foto


Vizualizări: 2,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: