O tânără cântăreață și-a găsit sfârșitul pe șosea

Avea 37 de ani și sârbele ei reușeau să însuflețească orice petrecere. Vineri după-amiaza se grăbea să ajungă la o nuntă în Turceni. În apropiere de Moi, a intrat cu viteză într-un cap de pod. A murit pe loc.

Elena Epure era șofer începător, având permisul luat la începutul acestui an. A depășit o coloană de mașini apăsând cât a putut pe accelerație. Lipsa de experiență a făcut-o să piardă controlul mașinii și să intre cu viteză într-un cap de pod. Și-a pierdut viața pe loc, între fiarele mașinii.

Prietenii artistei sunt în stare de șoc. “Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui pe tine și pe soțul tău Florin, pentru a putea veghea de sus asupra copilașilor voștri și a familiei voastre, pentru a le da putere de a trece peste această durere cumplită”; „Dumnezeu să o ierte. Mare talent, mare caracter, iubită de toată lumea”, sunt doar două dintre sutele de mesaje postate pe facebook. Cântăreața era văduvă de trei ani și creștea doi copii, ajutată de părinții fostului soț.

Elena Epure trecea drept o persoană destul de retrasă pentru o artistă, dar la petreceri reușea să însuflețească atmosfera, cu sârbele ei inegalabile.

Vizualizări: 4,725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: