O târgujiancă despre coşmarul din Italia: Au aterizat de la etajul 2 la etajul 1, cu patul!

O târgujiancă a fost la locul infernului, în Italia, şi a trăit spaima vieţii, crezând că nu îşi mai găseşte fetele în viaţă. Fetele se aflau la casa surorii ei, la câţiva kilometri de locul cutremurului. Zece români au murit în cutremurul din Italia, alte câteva zeci sunt dispăruţi, iar numărul victimelor este de ordinul sutelor.

Ioana Popescu, din Târgu Jiu, trăieşte în Italia de mai mulţi ani. A povestit la Ştirile Pro TV cum şi-a căutat fetele printre dărâmături: „Am trecut printr-un coşmar de nu vă pot descrie. Am luat cheile de la maşină, un telefon şi am ieşit. 10 minute am stat în faţa casei. Lumea ţipa. Am crezut că nu e nimic grav. Am încercat să sun la cumnata şi sora mea şi nimic. Am plecat cu maşina şi... un copac picat, o stradă blocată, garduri, o vilă picată. Am început să ţip. Am mers peste dărâmături desculţă, de mână cu soţul meu. Am căzut, dar m-am ridicat. Am mers 7 kilometri pe jos. Ne-a prins o maşină şi ne-a luat până la copii. Nu credeam că le mai găsim în viaţă. Ştiam că e casa veche“.

Copiii Ioanei Popescu şi rudele au scăpat ca prin minune de la moarte, una dintre fete sărind pe geam din casă: „Când am ajuns acolo, le-am găsit în faţa bisericii. Erau desculţe, în pijamale şi plângeau. Fata mea era lovită la cap şi la spate. Au aterizat de la etajul 2 la etajul 1, cu patul. S-a dărâmat acoperişul tot. Cumnata mea a rămas suspendată pe o ţeavă de gaze. Au ieşit pe o fereastră, pe o perdea. Au scăpat şi mulţumim lui Dumnezeu că suntem toţi în viaţă".

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: