O victorie şi două înfrângeri pentru baschetbaliștii U 14 ai CSM Târgu Jiu

Grupa de juniori U14 a CSM Târgu Jiu a reușit o singură victorie la turneul de la Blejoi la care a luat parte în week-end. Gorjenii s-au deplasat la finalul acestei săptămâni în Prahova pentru meciurile din cadrul Turneului 1 din Grupa D.

Juniorii Under 14 ani ai CSM Târgu Jiu, pregătiți de antrenorul Răzvan Bratoloveanu, au încheiat turneul de la Blejoi cu o victorie şi două înfrângeri. Din această grupă mai fac parte CSM Ploiești, ACS Wild Cats Baia Mare și ACSB Șoimii Albi București.

Turneul a început cu un meci foarte dificil în compania echipei clubului care anul trecut a dat campioana la această categorie de vârstă, CSM Ploiești, gazda turneului. Sâmbătă gorjenii au pierdut confruntarea cu CSM Ploieşti, scor 23-103 după care au cedat tot într-un meci disputat sâmbătă şi cu echipa din Baia Mare, scor 44-72. Duminică însă juniorii pregătiți de Răzvan Bratoloveanu au trecut de Șoimii din București, scor 81-32, într-un meci pe care l-au controlat după cum a precizat antrenorul acestora. ”Sunt puţin dezamăgit de atitudinea băieţilor din primele două meciuri, mai ales împotriva echipei din Baia Mare. Chiar dacă nivelul celor două echipe a fost destul de ridicat, cred că şi noi puteam să practicăm un baschet mult mai calitativ. Am reuşit în meciul contra celor de la Şoimii Bucureşti un joc mult mai bun şi automat a venit şi victoria”, a declarat, pentru csmtargujiu.ro, antrenorul Răzvan Bratoloveanu convins că jucătorii săi puteau obţine mai mult de la acest turneu.

Vizualizări: 227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: