Șansă uriașă pentru Alex Vodă să joace în orașul natal

Fostul pandur Alexandru Vodă a reușit să își îndeplinească visul de a juca acasă, în Liga 1. În urmă cu două zile FCU Craiova a anunțat transferul lui Vodă, fundaș dreapta și mijlocaș dreapta, crescut de Pandurii Târgu Jiu.

Vodă are deja 31 de meciuri în Liga 1, încă de pe vremea în care juca pentru Hermannstadt. Acesta a mulțumit conducerii oltene pentru șansa de a juca acasă, el fiind născut la Craiova. „Mulțumesc din start conducerii pentru șansa oferită. De mic am visat să joc la această echipă, mai ales că eu sunt născut în Craiova. Cum de s-a realizat transferul meu la FC Universitatea Craiova? Vă explic exact cum au stat lucrurile. Eu am jucat 31 de meciuri în Liga 1 pentru Hermannstadt, am și marcat în prima divizie pentru această echipă. Ulterior am fost împrumutat la Șelimbăr, acolo unde din păcate m-am accidentat în cantonamentul lor din Antalya. Prin martie m-am operat și a trebuit să stau e perioadă destul de lungă pentru a mă recupera foarte bine. Acum sunt perfect sănătos și l-am rugat pe tatăl meu să ne luăm inima în dinți și să mergem la sediul clubului să facem întrebare conducerii dacă mi se poate da și mie o șansă să joc la FC Universitatea Craiova. Ulterior am luat legătura cu domnul Pușcaș și în cele din urmă mi s-a dat posibilitatea să merg la antrenamente. L-am prins la echipă două zile și pe Marius Croitoru. În cele din urmă am semnat cu FCU și sunt foarte bucuros pentru șansa oferită”, a povestit Vodă pentru ediție,ro povestea sa din ultimul an peste care a trecut destul de greu dar care se încheia cu o mare bucurie: „Am discutat și cu patronul echipei, domnul Adrian Mititelu. Dânsul mi-a urat multă baftă, iar de acum depinde totul doar de mine ca să mă impun. Nu m-am născut titular și vă promit că voi munci foarte mult la antrenamente. Postul meu de bază este cel de fundaș dreapta, dar pot să joc și mijlocaș de bandă dreapta. Colegii m-au primit foarte bine la antrenamente și după cum v-am mai spus mai devreme voi munci din greu".

Fostul panduri reușise să se impună ca titular la Pandurii în 2018, după retrogradarea echipei din Liga 1, deși tocmai trecuse de la juniorat la prima echipă.  

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: