Gilortul Cărbunești, victorie în deplasare la Brad

Gilortul Târgu Cărbunești a reușit să aducă trei puncte din deplasarea de la Aurul Brad, impunându-se cu scorul de 2-1. Echipa pregătită de Mario Găman a obținut cele trei puncte de pe terenul lanternei roșii și se menține în zona superioară a clasamentului.

La primul atac al jucătorilor lui Găman, Ion Dogaru de la gazde a centrat în fața porții adverse și Robert Stoicoiu a intervenit neinspirat deviind balonul în propria poartă. Denis Bucur (27') a semnat apoi o primă mare ratare fiind urmat de Bogdan Dănăricu (38'), decarul Gilortului trimițând de la 22 m pe lângă vinclul din dreapta porții lui Raț. Gilortul a intrat totuși în avantaj la cabine dar după reluare arbitrul a acordat penalty pentru hunedoreni, la un contact dintre Tuhuț și Gheorghe. Lovitura de pedeapsă a fost transformată cu siguranță de Iulian Tecsi care a șutat în stânga lui Oprița și a egalat.

În minutul 74 Ciutică a executat un corner de pe stânga și Ionuț Gîlcescu a trimis cu capul în plasă de la marginea careului mic, reușită cu care balanța a înclinat în favoarea Gilortului. În primul minut al prelungirilor, Gîlcescu a mai ratat o mare ocazie șutând de la 14 m în transversală.

Cu ocazia acestui meci s-a consemnat și revenirea pe teren a unui jucător de bază al celor de la Cărbunești, Alexandru Avramescu, care a jucat pentru prima dată după accidentarea suferită în meciul de cupă de la Petroșani.

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: