Oferă-i iubitei tale o zi de naștere de neuitat

Știm cu toții cât pot fi de presante uneori zilele de naștere. Alergăm în stânga și în dreapta pentru a cumpăra baloane, flori, cadouri, rezervări la restaurant, toate pentru ca perechea noastră să fie cea mai fericită.

Femeile adoră surprizele, florile și atmosfera romantică, mai ales atunci când tot ceea ce faci pentru ele, faci din suflet. Ține cont de sfaturile de mai jos și garantat perechea ta va avea cea mai frumoasă zi de naștere.

Trezește-o cu un buchet de flori și micul dejun la pat

Toate femeile adoră florile, în special trandafirii. Trandafirul reprezintă simbolul dragostei dintotdeauna. Alege cel mai frumos buchet de trandafiri și oferă-i o trezire înconjurată de săruturi. 

De asemenea, pregătește-i micul dejun preferat la pat și las-o să-l savureze cu plăcere. Un mic dejun consistent, îi va face deja ziua mai frumoasă.

Scrie-i o scrisoare de dragoste

Deși sunt de domeniul trecutului, o scrisoare redactată din suflet, încă mai topește inimile femeilor. Nici iubita ta nu va fi mai prejos. Exprimă-ți sentimentele față de ea prin intermediul unui scrisori de dragoste, chiar dacă relația voastră are "vechime". 

Oferă-i un cadou de neuitat

Un cadou perfect o va face să te iubească și mai tare. Alege-i ceva ce știi că îi place, un parfum, o carte sau chiar o excursie într-un loc în care își dorește să meargă. Dacă ești de părere că nu te pricepi, poți căuta sfaturi și idei de cadouri pentru iubita oferite de specialiști și cu siguranță nu vei de greș. Cadoul oferit nu-l va uita niciodată, așa că încearcă pe cât posibil să alegi unul care să fie în concordanță cu dragostea ce i-o porți.

Suplimentează cadoul cu un tablou creat de tine

Dacă vrei să fii și mai sigur că perechea ta nu-și va uita aniversarea, pe lângă cadoul oferit, alege să creezi un tablou personalizat. Cumpără rame foto și inserează poze cu voi din diverse călătorii sau perioade ale relației voastre. În acest fel îi vei arăta cât de mult o prețuiești.

Mergeți în oraș, la cumpărături sau la restaurant

Pentru a-i completa ziua de naștere, mergeți în oraș la o sesiune de cumpărături, în parc la o înghețată sau la restaurantul ei preferat. În acest fel îi vei arăta cât de mândru ești că este perechea ta, dar îi vei oferi și mici răsfățuri de care cu siguranță se va bucura. 

Mergeți la un film romantic

Dacă vrei să aibă un final de zi de naștere de neuitat, alege să mergeți la un film romantic, poate chiar rulează la cinema unul preferat de ea, în acest fel surpriza fiind și mai mare.

Deși pare greu de mulțumit, de cele mai multe ori o femei se bucură cu lucruri mărunte atunci când are alături de ea persoana potrivită, care-i asigură liniște și siguranță.

Sursa de imagine: Inside Creative House / Shutterstock.com

Vizualizări: 1,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: