Horoscop

Valabil pe 25 octombrie

Berbec: Ați putea renunța la o colaborare și să vă dedicați familiei, că e nevoie de voi să vă petreceți un timp de calitate. Se poate să vi se facă dreptate si să câștigați o casă, un teren, să vă împăcați cu cineva, cu partenerul de cuplu, ori cel de afaceri și să meargă totul frumos de aici înainte.

Taur: Apar niște semnale de alarmă la capitolul sănătate și dacă rămâneți indiferenți s-ar putea să vă coste. Ați putea investi o suma de bani mai mare în casă, poate reamenajați interiorul, aduceți unele îmbunătățiri și o să vă simțiți mult mai bine acasă, poate vă faceți birou de lucru, de studiu.

Gemeni: Se poate să lucrați într-o combinație partenerială care să vă aducă pe lângă bani, niște relații care să vă propulseze în carieră. V-ați putea împăca după o perioadă de separare, cu cineva care o fi greșit față de voi, dar nu atât de mult încât să nu puteți trece peste și o să fie bine.

Rac: O să scoateți niște bani din buzunar ca să reparați mașina și dacă nu se va mai putea, poate vă luați alta nouă sau la second-hand. Se poate să luați o hotărâre importantă, legată de casă și să vă consultați și cu familia, ca să nu apară discuții după, și să vă mutați altundeva, ca s-aveți mai mult spațiu.

Leu: Poate vă pregătiți de un eveniment în familie și o să puneți mult suflet c-or fi nepoți, veri, frați, surori, careva se căsătorește poate mâine. Poate intrați într-o altă combinație parteneriala, c-ați găsit mai multă înțelegere aici, și munca voastră o să fie de mare folos altora.

Fecioară: Poate-ați mai comandat o canapea, fotolii, un dressing și o să le găsiți locul potrivit acasă, faceți și curățenie generală. O să vă ocupați de treburile gospodărești ca să faceți preparatele pentru iarnă și alte lucruri de care are nevoie toată familia.

Balanță: Relația cu anturajul e armonioasă, iar dacă există acolo o singură notă disonantă, o persoană conflictuală, ea trebuie scoasă în afară. O problemă mai veche se poate rezolva și să faceți progrese vizibile, că ați așteptat prea mult și ați investit multă energie și probabil și altele și vreți să iasă totul bine.

Scorpion: Partenerul de cuplu vă poate reproșa că stați prea puțin pe acasă și atunci poate plecați împreună pe undeva zilele astea. Poate va trebui să luați o decizie care să v-ajute să vă lansați într-o nouă aventură profesională și o să țineți la condițiile voastre că vă cunoașteți valoarea, aveți stimă de sine.

Săgetător: E cineva care o să facă tot posibilul să vă revedeți pentru că sunt lucruri importante de spus și de făcut și e momentul. Se poate destinde o relație cu o echipă în care-ați funcționat extrem de bine, dar atmosfera s-a deteriorat în timp, și acum vă luptați s-o refaceți.

Capricorn: De undeva se insinuează niște bani și o să vă faceți planuri pentru un weekend departe de freamătul orașului și o să vă prindă bine. Întrevedere, posibile de afaceri, ca să fixați niște obiective care v-ar propulsa în carieră si o să străluciți din nou pe firmament.

Vărsător: Poate-ați muncit de zor la o lucrare și acum va trebui să o susțineți și să obțineți un calificativ și o să fie ok. Sunt șanse de călătorie, posibil și cu treabă ca să rezolvați mai multe treburi de-odată, că sunt și urgențe la serviciu, dar și o nevoie interioară de aer, de peisaje de vis.

Pești: Se poate să vă duceți la un spectacol, dacă aveți tot ce vă trebuie și promite să fie frumos. Intrați la cheltuială că vreți să dați o raita prin împrejurimi, poate vă duceți și la shopping și o să stați și la o cafea, să mâncați ceva la o terasă.

Vizualizări: 1,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: