Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

OFICIAL: Rectificarea de buget va fi negativă

Rectificarea bugetară pe care Guvernul ar urma să o aprobe miercurea viitoare, va fi una negativă, încasările la buget fiind mai mici cu 3,8 miliarde de lei faţă de estimări, a spus astăzi premierul Victor Ponta. "Avem miercuri rectificarea bugetară. Avem o rectificare bugetară negativă, pentru că încasările prevăzute sunt mai mici cu aproximativ 3,8 miliarde de lei", a declarat premierul.

"Asta înseamnă pentru fiecare dintre dumneavoastră resurse mai puţine până la sfârşitul anului şi asta înseamnă că pentru 2014 ministrul de Finanţe, pe baza estimărilor, de data aceasta mai realiste ale ANAF, trebuie să construiască, să prezinte scenariile realiste", a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: