Oficialii de la Pandurii anticipau un debut dificil în noul sezon

Pandurii Târgu Jiu a avut un început de sezon foarte greu, care era de altfel anticipat de conducerea clubului. Oficialii echipei locale de fotbal recunosc că nu se aşteptau la rezultate spectaculoase având în vedere programul dificil, Pandurii evoluând până acum doar în faţa echipelor aflate în lupta pentru promovare.

Pandurii a jucat, în cele trei meciuri disputate de la debutul sezonului actual, numai cu echipe care s-au aflat în lupta pentru promovare sau cu foste formaţii de Liga 1. În aceste condiţii, în care au avut în faţă formaţii cu bugete impresionante şi cu loturi extrem de puternice şi bine conturate, cei de la Pandurii nici nu puteau emite mari pretenţii, având în vedere bugetul, care de fapt nu există, clubul având doar datorii, dar şi lotul încropit pe ultima sută de metri, cu o zi înainte de primul meci oficial fiind legitimaţi cei mai mulţi dintre jucători. Oficialii clubului au recunoscut acum că anticipau lipsa de rezultate din primele etape în condiţiile în care s-a pornit la drum. „Un început pe care îl anticipam, dar aşa cum s-a văzut şi din programarea jocurilor, reieşită în urma tragerii la sorţi a ţintarului, destul de greu şi foarte dificil pentru o echipă precum Pandurii, cu mulţi jucători noi şi neomogenă”, a spus directorul sportiv Camilian Floroiu la Radio Infinit, acesta lăudând însă jocul considerat în creştere, de la meci la meci, al echipei: „Eu cred că, de la meci la meci, jocul a fost mai bun, chiar dacă rezultatul de la Chiajna pare unul greu de digerat, meciul în sine a fost unul bun, compartimentul median şi cel ofensiv fiind acolo unde ne dorim să fie.Rămâne ca în următoarea perioadă să pregătim foarte bine compartimentul defensiv pentru a nu mai lua aceste goluri copilăreşti pe care le primim. Pentru că este păcat de jocul bun pe care îl are echipe şi câteva minute de neatenţie au adus goluri care puteau fi foarte uşor evitate”.

Din păcate pentru panduri, progresul nu se vede şi în clasament, singurul progres observat, dacă poate fi numit aşa, în ultimele două etape, fiind faptul că Pandurii nu a mai primit cinci goluri, ci cu unul mai puţin. În aceste condiţii, echipa pregătită de Călin Cojocaru ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 2, în primele trei etape jucate înregistrând trei eşecuri în meciurile cu  Rapid, Turris Oltul Turnu Măgurele și Concordia Chiajna. Şi acest program dificil nu s-a încheiat pentru că vor urma meciurile cu CS Mioveni şi U Cluj, alte două echipe care au luptat şi luptă pentru promovare.

Vizualizări: 867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: