Gilortul Cărbuneşti a stat zece zile în izolare

Antrenorul Florin Popete a avut un debut neaşteptat de bun pe banca echipei din Cărbuneşti. Deşi veneau după zece zile de pauză, forţată din cauza cazurilor de COVID-19, jucătorii de la Gilortul au reuşit o victorie la debutul în noul sezon.

Gilortul a debutat cu un succes în noul sezon din eșalonul trei, o victorie obţinută în condiţii destul de grele pentru clubul gorjean. Echipa venea după două meciuri oficiale cu probleme din cauza coronavirusului, unul pierdut în cupă şi altul amânat în campionat.

Au existat, de asemenea, şapte cazuri de coronavirus la echipă, iar Florin Popete nu a mai putut antrena timp de zece zile echipa, dar a debutat cu o victorie pe teren propriu, cu CSM Deva.

Tehnicianul s-a declarat mulţumit de ambiţia jucătorilor săi, destul de tineri majoritatea: „Mă bucur pentru băieți pentru că au avut puterea să treacă peste perioada nefastă în care am fost izolați și nu am putut să facem antrenamente. Mă bucur și pentru mine că am început cu dreptul. Vă dați seama, ne-am așteptat să avem un meci foarte greu. Echipa lui Ștefan Nanu este una care se bazează foarte mult pe condiția fizică și mă bucur că am trecut cu bine peste acest hop. Sper să fie un început de bun augur, trebuie să le dea încredere băieților pentru că au demonstrat că pot. Cred eu că avem o echipă destul de valoroasă, cel puțin de când i-am preluat eu. Sper să le dea încredere și exact asta le-am și spus la începutul meciului, să aibă încredere pentru că au calitate. Asta s-a și întâmplat, cu foarte multă ambiție și dăruire am trecut peste acest obstacol”.

Gazdele de la Cărbuneşti s-au impus cu scorul de 3-1 în confruntarea cu o echipă mult mai experimentată şi cu o bancă tehnică solidă formată din Ştefan Nanu şi Dorian Gugu.

Vizualizări: 509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: