Pîrvulescu, debut spectaculos în noul sezon la U Cluj

Gorjeanul Nicolae Pîrvulescu a revenit cu gol la Universitatea Cluj la primul său meci din noul sezon. Uitat de Falub în afara lotului, Nicolae Pîrvulescu i-a răsplătit încrederea antrenorului Costel Enache și a marcat în meciul cu Unirea Slobozia din ultima etapă.

Gorjeanul Nicolae Pîrvulescu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Universității Cluj în meciul de marți seară, de pe Cluj Arena. Echipa sa s-a impus în partida  cu Unirea Slobozia, scor 3-1, în care fostul pandur  a început faza golului egalizator reușit de Cristian Gavra  și a marcat în minutul 44 golul de 2-1, la prima sa prezență în tricoul ”studenților” în acest nou sezon de Liga 2.

În mandatul lui Adrian Falub, Nicolae Pîrvulescu nu a fost introdus nici măcar pe foaia de joc. Totul s-a schimbat odată cu numirea lui Costel Enache, fotbalistul declarând că a purtat o discuție cu acesta şi că i-a dat încredere, s-a motivat și l-a răsplătit cu un gol. ” Am avut câteva discuții pozitive (n.r. – cu Costel Enache), care m-au ajutat să mă motivez și să revin la o formă bună. E primul meci când sunt în lot. Depinde doar de mine dacă o să joc în continuare”, a spus Pîrvulescu care doreşte ca în acest sezon să promoveze în Liga 1: „Ne dorim cu toții promovarea. Important e să nu ne îmbătăm cu apă rece și să muncim săptămâna asta. Să mergem la București şi să ne întoarcem cu cele trei puncte”. În etapa următoare, Universitatea Cluj are meci în deplasare cu Metaloglobus.

Nicolae Pîrvulescu mai are contract cu ”U” Cluj încă doi ani și speră să continue pe aceeași linie pe care a început. Să joace mult, să ajute echipa și la finalul campionatului de Liga 2 clubul să promoveze.

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: