Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Olimpiada naţională de informatică se ţine la Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu va găzdui etapa naţională a olimpiadei de informatică pentru elevii de gimnaziu. Concursurile se vor desfăşura la Colegiul Naţional „Spiru Haret”, unde sunt aşteptaţi peste 170 de elevi, cei mai buni din toată ţara la această materie.

„Competiţia va fi organizată pentru prima oară de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în Târgu Jiu. Pentru o astfel de olimpiadă trebuie să pregătim cu atenţie laboratoarele de informatică, astfel încât să oferim candidaţilor condiţii optime. Colegiul Naţional «Spiru Haret» a fost selectat pentru că îndeplineşte toate condiţiile. Este o instituţie de învăţământ de prestigiu. Are spaţii generoase şi deosebite. S-au făcut eforturi de îmbunătăţire a dotărilor la nivelul laboratoarelor de informatică în acest an”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.  

Totodată, colegiul târgujian dispune de spaţii generoase de cazare şi cantină proprie. Olimpiada naţională va avea loc în luna aprilie.

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: