Câți copii are fondatorul Tesla, Elon Musk

Elon Musk este cunoscut în toată lumea ca fiind fondatorul Tesla și printre cei mai bogați oameni din lume. Cu toate acestea, nu mulți sunt cei care știu că se bucură de o familie numeroasă iar în toamna anului trecut miliardarul american a devenit tată de gemeni.

În 2021 Elon Musk a devenit tată de gemeni iar pe aceștia îi are cu una dintre directoarele de top ale Neuralink, companie de inteligență artificială pe care miliardarul o deține. În prezent cel mai bogat om din lume are nouă copii despre care se știe. Cinci dintre aceștia sunt cu prima sa soție, Justine Musk, iar doi cu celebra cântăreață Claire Boucher (Grimmes).

Acum, miliardarul trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Shivon Zilis care este una dintre directoarele de top a companiei Neuralink. În vârstă de 36 de ani, Shivon a devenit mamă în toamna anului trecut. Originară din Canada, Shivon a studiat economie și filozofie la Universitatea Yale. Ulterior, ea a lucrat pentru IBM și Bloomberg Beta. Shivon este director de operațiuni și proiecte speciale la Neuralink, companie de neurotehnologie a lui Elon Musk.

În trecut, Elon Musk a promovat creșterea ratei natalității, spunând că „civilizația se va prăbuși” dacă oamenii nu fac mai mulți copii. De fapt, într-o postare recentă de Twitter cu privire la scăderea natalității în Statele Unite, el a scris: „Eu îmi fac datoria, ha ha”.

Musk conduce mai multe companii, printre care Neuralink, compania de mașini electrice Tesla, SpaceX, dar și o firmă de construcție de tuneluri. Miliardarul a acceptat recent să cumpere Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari, o achiziție pe care a blocat-o ulterior.

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: