Opt idei de cadouri pentru Crăciun de la antreprenorii locali

Crăciunul este aproape și dacă te numeri printre cei care nu au apucat să cumpere cadouri, iată câteva idei. Nu numai că vei face o bucurie celor dragi, dar vei sprijini și afacerile locale. 

Mai sunt câteva zile până la Crăciun şi goana după cadouri continuă. Fie că este vorba despre familie sau prieteni, cu toţii căutăm cele mai potrivite lucruri pentru cei dragi.

Anul acesta am realizat o listă cu idei, menită să îi scoată din impas pe toţi cei care se află în căutarea darului perfect:


Un zbor cu avionul

Iubitorii de senzaţii tari vor aprecia cu siguranţă acest cadou. Cei de la Aerodrom Barza Târgu Jiu au o super ofertă: 300 lei - 25 minute peste Târgu Jiu sau 1000 lei - Vârful Retezat, Masivul Parâng , Domeniul skiabil de la Transalpina, Lacul Vidra, Transalpina şi întoarcere pe Rânca. De menţionat că zborurile se pot efectua atunci când permit condiţiile meteorologice.

Pe băieţii de la aerodrom îi găsiţi aici

Un weekend la o pensiune inedită
Un cadou de care să te bucuri mai târziu este o idee bună. Câteva zile la Conacul Olarilor, o pensiune din Baia de Fier, dezvoltată de o familie care iubește tradițiile populare și face eforturi în a duce mai departe simbolurile vechi. 

La Conacul Olarilor poți nimeri în mijlocul unui atelier de pictat pe obiecte de ceramică sau creare de alte obiecte ori poți beneficia de mâncare pregătiră de un chef, special pentru tine. Detalii AICI și AICI.


Obiecte de ceramică decorate manual

Pentru pasionaţii de obiecte tradiţionale, avem soluţia. Obiecte de ceramică decorate manual, pictate în culori acrilice și cu aplicații de foiță de schlagmetal (farfurii, vase, clopoței), inspirate din artă tradițională sau din natură, bijuterii modelate din ceramică și apoi pictate cu diverse motive decorative (cercei, pandantive), picturi pe pânză, picturi murale, toate acestea se găsesc la atelierul artistei Daciana Ungureanu. Pentru a putea lua legătura cu Daciana şi pentru a putea vedea numeroasele ei creaţii, o puteţi căuta pe Facebook: Daciana Ungureanu. De asemenea, artista are şi o colecţie etnografică, care se află la Novaci. Detalii AICI


Un abonament sau un bilet la teatru

Chiar şi pentru cei mai pretenţioşi, un spectacol de teatru este mereu o idee bună. Pentru luna decembrie, mai sunt disponibile bilete la „Povestea Maicii Domnului” – Concert de Colinde, susţinut de Grigore Leșe. Preţul unui bilet este de 50 de lei şi va avea loc pe data de 22 decembrie, ora 19:00. De asemenea, pot fi achiziţionate abonamente: Abonamentul „Elena Roată” (pentru elevi) – 30 lei – asigură intrare la trei spectacole (fără premiere), Abonamentul „Francisc Milescu” (pentru adulți) – 60 lei – asigură intrarea la patru spectacole (fără premiere), Abonamentul „Aristița Romanescu” (abonamentul premium) – 150 lei – asigură intrarea nelimitată la orice spectacol al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” (inclusiv la premiere) și la spectacolele invitate, cu excepția spectacolelor invitate în festival. Biletele şi abonamentele se pot achiziţiona de la Agenţia Teatrului sau online, de pe tomtix.ro.


O şedinţă foto de Crăciun

Nimic nu se compară cu amintirile şi ce e mai frumos decât unele create într-un decor de poveste. Anul acesta, fotograful Florin Rotaru vine cu pachete promoţionale noi şi, bineînţeles, cu idei proaspete. Daca doriţi să vă impresionaţi apropiaţii cu o şedinţă foto cu tematică de Crăciun, pe Florin îl găsiţi aici sau aici


Aranjamente florale şi cutii cu diferite produse 

O vizită la magazinul Lavandinne vă poate scoate din impas chiar şi în ultimul moment. Acesta propune o mulţime de aranjamente florale, unele cu tematică de sărbători. De asemenea, se pot achiziţiona pachete cadou, care conţin: săpun natural, produse cosmetice pentru corp/faţă, balsam de buze, sare de baie, bombiţe efervescente, diferite decoraţiuni din ceramică sau din porţelan. Preţurile pachetelor pornesc de la 35 lei. Şi pentru că este perioada sărbătorilor, Lavandinne Store vine cu următoarea posibilitate: vă alegeţi singuri ce produse sa conţina pachetul. Magazinul Lavandinne îl găsiţi la parterul Complexului Meşteşugăresc din Târgu Jiu.


Şosete „vesele”

Se spune că hainele au puterea de a oferi anumite stări. Fie că vorbim despre copii sau adulţi, oricine va aprecia o pereche de şosete colorate. Vlad, Ionuț si Andrei sunt trei tineri din Târgu Jiu care au creat brand-ul Socksy. Şi pentru că ne aflăm în preajma sărbătorilor, cumpărând o pereche de şosete de la Socksy, vei dona una, automat, unui copil aflat în situaţii defavorabile. Şosetele „vesele” le poţi achiziţiona de aici: https://socksy.ro/.


Haine cu desene originale inspirate de Brâncuși

O artistă din Târgu Jiu a creat grafică originală inspirată din operele lui Brâncuși, sub numele brandului Umur. Produsele le găsiți pe www.umur.ro. Ideea brandului este de a crea tricouri cu personalitate și mesaj, haine care să spună ceva despre cel care le poartă. 

Vizualizări: 1,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: