Opt salariaţi ai CE Oltenia, la spital

Două autobuze care transportau salariaţi ai Complexului Energetic Oltenia au intrat în coliziune marţi, după ora 16.00, pe raza localităţii Brăneşti din judeţul Gorj. Opt din cei 80 de salariaţi aflaţi în mijloacele de transport au ajuns la spital.

Unul dintre autobuze a frânat şi a fost lovit din spate de celălalt, care nu a păstrat distanţa regulamentară. La faţa locului au mers două echipaje pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj, precum şi trei echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj.

Cinci dintre salariaţi au plecat spre spitalul din Filiaşi înainte de ajungerea salvatorilor, iar alţi cinci au fost duşi cu ambulanţele. Unul dintre muncitori părea rănit mai grav, acuzând dureri cervicale şi lombare.

Cei 80 de salariaţi aflaţi în cele două mijloace de transport lucrează la Complexul Energetic Oltenia. Compania asigură, prin prestatori de servicii, transportul salariaţilor de acasă la locul de muncă şi invers.

Galerie foto



Vizualizări: 2,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: