Opt victime și trei mașini avariate la Telești. update: Sunt 11 răniți!

Un accident de circulație cu opt victime a fost anunțat luni dimineața la Telești, în județul Gorj. Deocamdată nu se știe în ce stare sunt acestea. Trei mașini au fost implicate. Accidentul  a avut loc chiar în apropierea postului de poliție.

Una dintre victime este încarcerată. A fost activat planul roșu de intervenție.

Cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate, la intersecția unui drum comunal cu DN 67. Un autoturism Dacia Doker a pătruns în DN 67 fara sa se asigure, intrând în coliziune cu alte 2 mașini care se deplasau dinspre Motru spre Tg Jiu.

Șoferului care se face vinovat de producerea accidentului i-a fost reținut permisul de conducere. In cauză polițiștii au intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

update, ora 9.00: În accident au fost rănite 11 persoane, din care trei grav.

update1:

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DC Telesti, nu s-a asigurat corespunzător la pătrunderea pe DN 67 şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismelor care circulau pe drumul prioritar, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din comuna Mătăsari şi un alt autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Florești, judeţul Mehedinți, care circulau din direcţia Motru către Târgu Jiu.

În urma impactului a rezultat accidentarea gravă a trei persoane şi accidentarea ușoară a altor opt persoane, cu vârste cuprinse între 32 și 62 de ani.

Galerie foto







Vizualizări: 11,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: