Oraşul Ţicleni îl face pe Ion Călinoiu cetăţean de onoare

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, va fi numit cetăţean de onoare. Titlul onorific îi va fi acordat de primăria şi consiliul local Ţicleni, în semn de recunoştinţă pentru modernizarea drumului judeţean ce străbate oraşul. Pe lângă şeful judeţului, alte trei persoane vor primi acest titlu, printre care şi un fost primar.

Titlul de cetăţean de onoare îi va fi acordat preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj chiar de Mărţişor, pe data de 1 Martie. Administraţia locală, mulţumită fiind de noul aspect al drumului judeţean, care până la începutul acestui an era plombat la metru pătrat, aşa cum s-a şi exprimat la recepţia lucrărilor primarul oraşului Constantin Radu, a decis să-i acorde titlul onorific de „Cetăţean de Onoare” şefului judeţului, pentru implicarea sa în modernizarea şoselei. „De ziua Mărţişorului avem un program special pentru toţi cetăţenii care doresc să vină la Casa de Cultură, acolo unde decernăm patru cetăţeni de onoare ai oraşului Ţicleni. Domnul Ion Călinoiu va fi cetăţeanul nostru de onoare prin ajutorul pe care ni l-a dat cu drumul DJ 675, care acum cred că este cel mai bun drum din judeţ. Am fost incluşi într-un program cu mai multe oraşe şi municipii pentru apă şi canal pe care îl continuăm. Din 2014 până în 2020 tot oraşul va avea canalizare”, a spus Constantin Radu, primarul oraşului Ţicleni.

Cine mai primeşte titlul onorific

Tot de Mărţişor, la Ţicleni vor mai primi titlul de cetăţean de onoare alte trei persoane. Este vorba de: Ion Ungureanu - fost primar implicat de-a lungul anilor în multe acte de cultură care au vizat oraşul; Constantin Şofei - primul director al Liceului Petrolier Ţicleni (actualul Liceul Tehnologic Ţicleni) şi Constantin Ungureanu - profesor care mai bine de 40 de ani a contribuit la instruirea elevilor din zonă.

Fiecare dintre cei premiaţi vor primi o diplomă, un trofeu şi vor asista la un spectacol oferit de către dansatorii din zonă.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: