Orban verifică lucrările la drumul expres. Nu ăla promis la Târgu Jiu

Premierul României, Ludovic Orban, a verificat sâmbătă stadiul lucrărilor efectuate pe șantierul Drumului Expres Craiova - Pitești, Tronsonul 2, și s-a declarat mulțumit.

Păcat că nu a venit și în Gorj, pentru a vedea ce s-a ales de promisiunile pe care le-a făcut în august la Târgu Jiu. ”În ceea ce privește Centura Târgu Jiu. După cum bine știți proiectul trebuia finalizat în 2016. Va fi semnat contractul de construcție a restului de lucrări care au mai rămas de executat. Instanța de fond s-a pronunțat și s-a luat decizia să nu se mai facă apel. În termen de 10 zile să se semneze contractul. De asemenea, un proiect extrem de important pentru Târgu Jiu și Gorj este realizarea drumului expres Craiova-Târgu Jiu. Acesta proiect, până la data de 15 noiembrie va fi semnat contractul pentru studiul de fezabilitate. Tot legat de infrastructura rutieră este vorba despre Podul de la Lainici. În data de 8 septembrie va fi semnat contractul pentru a reabilita acest pod”, a spus în august Ludovic Orban, premierul României.

La șoseaua de centură s-a deblocat licitația dar nu se lucrează, la podul de la Lainici la fel, licitația pentru drumul expres Craiova-Târgu Jiu este tot blocată.

Orban a fost în Gorj cu o tolbă de promisiuni în august, cu o lună înainte de alegerile locale.

Vizualizări: 2,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: