Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Al patrulea ministru cu Covid. Încă doi în izolare

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a devenit al patrulea membru al guvernului care a fost infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut joi seara chiar de ministru, pe Facebook.

Adrian Oros spune că a intrat în autoizolare la domiciliu și că va lucra de acasă, dacă starea de sănătate i-o va permite.

„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în aceasta dimineața și din păcate e unul pozitiv. M-am autoizolat la domiciliu și voi urma îndrumările medicilor. Daca starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă si voi încerca sa fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat. Multă sănătate tuturor!”, a transmis ministrul Agriculturii.

Ministrul Apărării și cel al Sportului au intrat și ei în izolare, fiind contacți ai unor persoane infectate.

În urmă cu o săptămână, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunța că s-a infectat cu SARS-Cov-2. Ministrul Transporturilor și ministrul Economiei au fost, la rândul lor, diagnosticați cu COVID-19.

Vizualizări: 1,474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: