Exclus din PMP Gorj. "A negociat cu PNL postul de director al Carierei Roșiuța"

Constantin David, fost candidat al PMP pentru primăria Motru, a fost exclus din Partidul Mișcarea Populară Gorj. David a fost ales consilier local la Motru și este acuzat că a negociat pe ascuns cu liberalii pentru o majoritate în Consiliul Local, fără acordul partidului. În schimb, David a reprimit postul de director de carieră minieră în Complexul Energetic Oltenia, din care fusese schimbat tot de actuala conducere a companiei.

Președintele Partidului Mișcarea Populară Gorj, Nicolae Davițoiu, a explicat la Radio Infinit că alianțele trebuie negociate transparent, nu pentru interese personale. "Motivul este unul destul de simplu, nu a respectat hotărârile Comitetului Executiv Județean, că orice negociere care se poată pentru alianțe la Motru va fi discutată de mine, pentru că eu am fost mandatat", a spus Davițoiu. "Domnul David a înțeles că poate să poarte negocieri și în nume propriu, a înțeles că trebuie să își negocieze singur anumite avantaje personale în detrimentul partidului", a mai spus Davițoiu, acuzând faptul că David a negociat cu PNL postul de director la Cariera Roșiuța.

Constantin David a avut o replică destul de acidă la adresa lui Davițoiu, tot la Radio Infinit.  "Nu știu motivele, pentru că nu am greșit cu nimic față de partid, față de conducătorul iubit al partidului", a spus David, adiugând că "ce dă dânsul cu pumnul, trebuie să respectăm".

David spune că va contesta decizia de excludere din partid, care ar duce la pierderea mandatului de consilier local. Mai mult, acesta susține că nu a fost repus în funcția de director al carierei, ci că doar s-a întors dintr-un concediu de trei luni.

Liberalii încearcă să impună alegerea lui Gigel Jianu pe postul de viceprimar la Motru, după ce acesta a pierdut alegerile pentru funcția de primar. (A.A.)

Vizualizări: 3,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: