Ordin de protecţie împotriva amantului. Ea are 42 ani, el 27!

O femeie de 42 de ani, din comuna gorjeană Bîlteni, le-a cerut judecătorilor să instituie un ordin de protecţie împotriva amantului. Bărbatul, cu 15 ani mai tânăr, o urmăreşte prin sat şi o ameninţă cu moartea. Pentru că femeia nu doreşte să divorţeze, tânărul a devenit violent şi, într-un moment de furie, a strâns-o de gât.

Femeia a solicitat, în instanţă, un ordin de protecţie, susţinând că îi este frică de bărbatul cu care are o relaţie extraconjugală de aproape doi ani. Violenţele au început după ce femeia a decis să pună capăt acestei legături amoroase.

„În motivarea cererii, s-a arătat că în perioada septembrie anul 2017 - prezent, victima a avut o relație de concubinaj cu agresorul, că la data de 18.08.2019, în jurul orei 18:00, acesta, aflat  sub influența băuturilor alcoolice, s-a întâlnit pe raza satului Moi cu victima, ocazie cu care a strâns-o de gât și a amenințat-o  că o va omorî dacă nu va divorța de actualul soț și nu se căsătorește cu el. De asemenea, în data de 21.08.2019, în jurul orelor 14:00, aflat în stare de ebrietate în fața curții victimei, agresorul a amenințat-o  din nou cu moartea pe  reclamantă, reproșându-i acesteia că nu a mai vrut să continue relația extraconjugală și că nu a vrut să se căsătorească cu el, cele descrise anterior fiind probate cu declarațiile martorilor (…), declarațiile victimei  și înscrisuri”, după cum se arată în documentele de la instanţă.

Femeia a făcut plângere împotriva bărbatului, pentru loviri şi ameninţări, cauza fiind în lucru la Poliția Rovinari.

În timpul procesului, bărbatul a fost agitat, reproşându-i în permanenţă femeii că vrea să-l părăsească, deşi au împreună un copil. „Chiar și așa să fie, nu i se poate admite pârâtului să aibă un comportament violent față de reclamantă, care și aceasta la rândul său nu a procedat conform normelor de conviețuire socială și în familie, cei doi având o relație extraconjugală de 2 ani de zile, deși reclamanta este și în prezent căsătorită”, se mai arată în dosarul cauzei.

O instanţă a Judecătoriei Târgu Jiu a decis să emită ordinul de protecţie. Pe o durată de 6 luni, tânărul este obligat să păstreze o distanţă de cel puţin 50 de metri față de reclamantă, precum și față de locuința acesteia din comuna Bîlteni.

Vizualizări: 4,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: