Soț și soție, trimiși în judecată. Au vrut să omoare un vecin!

Doi gorjeni din Bîlteni, soț și soție, au fost trimiși în judecată de procurori, ca urmare a unei agresiuni pe care au comis-o în această vară. Este vorba de Cristina Mihaela Burtea și Nicolae Burtea, care l-au atacat în dimineața de 31 iulie pe Ionuț Brănescu Bîrchi cu un cuțit și o bâtă de baseball.

Procesul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Gorj. Iată cum au descris procurorii faptele: “Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în dimineaţa zilei de 31 iulie 2019, B.C.şi B.N., soţ şi soţie, au intrat fără drept în curtea locuinţei familiei Z. din comuna Bîlteni, sat Peşteana-Jiu, înarmaţi cu o bâtă de baseball (soţul) şi cu un cuţit (soţia) şi pe fondul unui conflict mai vechi, folosindu-se de obiectele menţionate, au exercitat acte de violenţă faţă de persoana vătămată B.B.I., aflată la domiciliul soţilor Z. Persoana vătămată a fost transportată de urgenţă la spital, unde s-a intervenit chirurgical, iar conform concluziilor preliminare ale medicului legist, leziunile produse în conflict i-au pus în primejdie viaţa”, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Femeia a fost chiar arestată preventiv pentru 30 de zile, începând cu 1 august, în timp ce soțul ei a fost cercetat în libertate. Se pare că rănile de la cuțitul acesteia au fost de natură să îi pună viața în pericol victimei. (R.S.)

Vizualizări: 3,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: