P30 Pro, un telefon de mare putere și cu performanțe ridicate și în 2021

Brandul Huawei a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai importante de pe piața telefoanelor mobile. Comparativ cu alte mărci care au prețuri mai ridicate, Huawei a lansat telefoane de ultimă generație care nu sunt cu nimic mai prejos decât smartphone-urilor de la Samsung sau Apple.

Unul dintre cele mai de succes smartphone-uri ale mărcii pe piață a fost, fără îndoială, Huawei P30 Pro. Calitatea camerei sale sau sistemul său puternic de încărcare a bateriei sunt punctele forte, deși dispozitivul nu face rabat la niciuna dintre calitățile sale.

P30 Pro Emag oferte telefoane Huawei

În prezent, un telefon mobil este mai mult decât un dispozitiv pentru a efectua apeluri, oamenii caută un aparat care să ajute la desfășurarea sutelor de activități în paralel și cu noul P30 Pro le pot îndeplini pe toate, inclusiv folosirea lui pentru muncă.

P30 Pro al familiei Huawei aparține categoriei high-end, devenind unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale ultimilor ani, întrucât îndeplinește mai multe calități generale pe care majoritatea utilizatorilor le doresc.

Și toți oamenii doresc să aibă în mâinile lor un dispozitiv care are un ecran mare pentru a-și vizualiza fotografiile, videoclipurile și filmele preferate la rezoluție înaltă, cu un procesor rapid, cu o memorie internă mare, greutate redusă și cu o cameră excelentă.

P30 Pro - oferte emag.ro

Caracteristici generale ale P30 Pro

- Ecran: OLED de 6,47 inch cu rezoluție Full HD +

- Sistem de operare: Android 9.0 Pie

- RAM: 6/8 GB

- Procesor: Kirin 980

- Memorie internă : 128/256/512 GB

- Camera frontală: 32 MP

- Camera spate : 40MP - 20MP - 8MP - Tof

- Baterie: 4.200 MAH

- Protecție: IP68

- Conectivitate: Bluetooth v5.0, Wifi 802.11, Usb-c, NFC

Avantajele P30 Pro

Este un telefon rafinat, cu un design confortabil și materiale de înaltă calitate, care îi permit să fie plăcut la atingere. Ecranul curbat cu dimensiunile de 158 x 73,4 x 8,4 milimetri permite o mai bună aderență și manipulare.

Calitatea ridicată a camerelor sale permit realizarea de fotografii sau videoclipuri ca o activitate simplă și plăcută, evitând orice disconfort. Imaginile obținute oferă un realism satisfăcător cu un nivel corect de contrast și saturație.

Are performanțe ridicate, procesorul său Kirin 980 împreună cu 8 GB RAM îl fac să fie un dispozitiv incredibil, care va permite o experiență extraordinară în timpul utilizării oricărei aplicații. Ideal pentru acele persoane cărora le place să facă multitasking pe dispozitivul lor, pentru fanii jocurilor video sau pur și simplu ideal pentru a viziona orice conținut multimedia dorit.

Pentru fanii fotografiei sau înregistrărilor video, acest dispozitiv este ideal pentru a avea un aparat profesional în buzunar, cu lentile cvadruple puternice și versatile, completate de potențialul său zoom digital de 50x.

În plus, are un senzor TOF care este responsabil pentru realizarea unei interpretări excelente pentru a oferi imagini corecte și complet profesionale. Are opțiunea în infraroșu care permite utilizarea dispozitivului ca telecomandă pentru orice televizor, decodor, Blu-ray, printre altele.

Pe de altă parte, bateria pe care o are este de 4.200 mAh fabricată cu tehnologie înaltă pentru a permite o încărcare rapidă și performanțe mai mari, chiar și cu o utilizarea constantă a smartphone-ului.

P30 Pro - oferte emag.ro

Nu putem ignora avantajul extraordinar pe care îl oferă designul și materialele sale de fabricație făcându-l un telefon rezistent la apă. Deci, dacă suferiți un accident legat de apă sau de vărsarea oricărui lichid pe dispozitiv, nu vă face griji, deoarece designul său compact îl va împiedica să se deterioreze.

Alte alternative ale accesoriilor lui Huawei P30 Pro

Printre avantajele accesoriilor sale se numără încărcătorul său, care este de 40 de wați. Realizează 73% energie în doar o jumătate de oră și în doar o oră veți primi o încărcare de 100%. Are și căști cu o conexiune de tip C.

Vizualizări: 2,706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: