Se lansează un nou model de Dacia

Veşti bune de la Dacia pentru iubitorii de mașini. Apare un nou model numit Dacia Jogger, un vehicul de familie, cu 5 sau 7 locuri, care urmează să fie prezentat publicului larg în următoarele zile.

Compania Dacia anunță lansarea unui nou model. Este vorba despre Dacia Jogger, un vehicul de familie, cu 5 sau 7 locuri, care urmează să fie prezentată publicului larg în data de 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen. În cadrul evenimentului va fi prezent și directorul general, Dacia, Denis Le Vot.

În ceea ce privește funcțiile mașinii, compania informează să vehiculul este unul de familie, adaptat pentru ieșirile în aer liber. Totodată, sursa citată mai arată că noul model va fi disponibil în două configurații, având 5 sau 7 locuri, în funcție de preferințe.

„Pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezenţa lui Denis Le Vot, director general Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. (…) Dacia Jogger se poziţionează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieşirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic şi autentic al mărcii Dacia şi mediul ‘outdoor’ al noii identităţi de marcă”, se menţionează în comunicatul transmis de companie.

Potrivit sursei citate, mașina este recomandată atât pentru trasee urbane din viața cotidiană, cât și pentru drumuri mai lungi, concedii, sau ieșiri la final de săptămână, fiind ”partenerul ideal al familiilor”.

Până la apariţia de la Salonul Internaţional Auto de la Munchen, Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital. Atunci, iubitorii de mașini vor putea vedea toate dotările pe care noul model le oferă.

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: