Pacient: Sunteți cea mai sufletistă echipă de ATI din lume

Familia unui pacient care a fost internat vreme de 14 zile la secția ATI COVID a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a transmis întregului personal medical un emoționant mesaj de mulțumire. Pacientul, originar din Pitești, a fost internat la Târgu-Jiu, iar după externare va merge la terapie hiperbară la Târgu-Mureș.

„Mulțumim din inimă, sunteți cea mai sufletistă echipă de ATI din lume! Îmi doresc să vă dea Dumnezeu înzecit tot binele pe care l-ați făcut pentru soțul meu și pentru noi, familia lui, și pentru toți pacienții, în mod egal! Sunteți unicați, sunteți îngerii lui Dumnezeu! Mii de mulțumiri întregului ATI din Târgu-Jiu în frunte cu marea Doamnă Doctor Grecu Tatiana!”, a fost mesajul transmis de familia Mihalache.


Și alte rude ale pacientului le-au transmis mesaje asemănătoare cadrelor medicale de la ATI COVID. „Dumnezeu să vă răsplătească bunătatea ca om și profesionalismul de care ați dat dovadă ca medic, doamnă doctor Grecu Tatiana de la SJU Tg- Jiu. Vă mulțumim pentru felul în care vă tratați pacienți și îi vindecați. Tot respectul pentru dvs. și întregii echipe ATI Tg-Jiu”.

Vizualizări: 2,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: