Pacientul nr. 7 din Gorj, din Târgu Cărbunești

Un bărbat din Târgu Cărbunești, trecut de 40 de ani, este al șaptelea gorjean diagnosticat cu noul coronavirus. Acesta nu are niciun fel de simptome.

Bărbatul a revenit din Marea Britanie și era în izolare la domiciliu, în apartamentul unui prieten. Într-una din seri nu a răspuns la telefon și soția lui, asistent medical, a mers să vadă ce se întâmplă. Bărbatul era inconștient și părea a fi intoxicat cu bioxid de carbon.

A fost chemat un echipaj de ambulanță, dar nu au mai așteptat după el. Bărbatul a fost dus la spital, soția fiind ajutată de mai multe persoane să îl ducă la mașimă, și și-a revenit. Pentru că soția a spus că a venit din Anglia, i-au fost recoltate probe pentru Covid-19, rezultatul fiind comunicat joi ca fiind pozitiv. Vestea bună este că acesta nu a avut și nu are niciun fel de simptome.

Vestea rea este că mai multe persoane au intrat în contact cu bărbatul, trei bărbați care au ajutat-o pe asistentă să își ducă soțul la spital și echipajul de pe ambulanță care l-a văzut pe bărbat pe Unitatea de Primiri Urgență. Ambulanțierul a intrat la rândul lui în contact cu familia, dar asistenta de pe ambulanță s-a autoizolat departe de familie.

Persoanele care au intrat în contact cu acest bărbat nu au fost încă testate.

Vizualizări: 7,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: