Pact între primar și viceprimar

Primarul PSD din comuna gorjeană Bumbești-Pițic a făcut un pact cu liberala Irina Cojocaru, aleasă viceprimar pentru un nou mandat. Cei doi au îngropat securea războiului și sunt deciși să aibă o bună colaborare de dragul cetățenilor.

Deși după alegerile locale câștigate în toamnă, primarul din Bumbești-Pițic nu și-a mai dorit viceprimar în comună, lucrurile nu au stat așa. Mandatul trecut a fost unul plin de scandaluri și atacuri între Michy Nioață și Irina Cojocaru, dar cei doi fac din nou echipă la primărie.

Irina Cojocaru a fost votată de consilierii locali să ocupe funcția de viceprimar al comunei Bumbești-Pițic și deja și-a reluat activitatea la primărie după o absență de câteva luni. ”Noi am avut deja o discuție și am stabilit că o să colaborăm de dragul cetățenilor, mai ales că mandatul trecut nu a fost unul liniștit. Nu îmi mai doresc să se repete ce a fost până acum și doamna viceprimar mi-a promis că vom avea o colaborare bună și o să ținem aproape”, a declarat primarul Michy Nioață.

Vizualizări: 3,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: