Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

I-a luat locul lui Aurel Popescu

Un „nou” consilier municipal la Târgu Jiu. Partidul Social Democrat și-a completat echipa de aleși locali, după ce fostul viceprimar Aurel Popescu a renunțat la mandat. Acesta a fost numit în fruntea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADIA) Gorj, cea care gestionează activitatea operatorului de apă și canal Aparegio, și a fost nevoit să renunțe la calitatea de consilier municipal.

Locul lăsat vacant de Aurel Popescu a fost ocupat de Ion Butan, fost consilier PSRo.
„Admite cererea privind propunerea de validare mandat de consilier local supleant, formulată de Secretarul General al UAT Mun. Tg-Jiu. Validează mandatul domnului Butan Ion pentru funcția de consilier local ce intră în componenţa Consiliul Local al Municipiului Tg-Jiu, înscris pe lista supleanților pentru funcția de consilier local din partea Partidului Social Democrat, conform procesului verbal de centralizare a voturilor întocmit de Circumscripția electorală nr.1 Tg-Jiu, cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020”, a decis, joi, Judecătoria Târgu Jiu.

Sentința poate fi contestată în termen de trei zile.

Vizualizări: 2,550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: