Horoscop

Valabil pe 30/31 ianuarie

Berbec: Înscrieți succes după succes. Întâlnești o persoană influentă care îți va deschide noi uși pentru a avansa în carieră. În plan sentimental, vei avea parte de declarații frumoase de dragoste de la un admirator secret.

Taur: Pentru unii Vărsători ziua va fi destul de dificilă, va trebui să pună umărul pentru a-și scoate un prieten din necaz. Folosește-ți energia și resursele pentru a rezolva o astfel de situaţie.

Gemeni: Nimic nu vă poate strica buna dispoziţie. Fiţi înţelegători, blânzi şi răbdători cu cei dragi, indiferent de situaţie. Spre seară aţi putea pregăti o masă festivă pentru câţiva prieteni sau pentru familie, mai ales dacă aveţi un anunţ important de făcut.

Rac: Racii trebuie să fie cooperanţi, altfel vor avea de pierdut. Dacă un anumit lucru vă macină, cel mai bine ar fi să vorbiţi cu cei apropiaţi. Un sfat poate fi de folos în această perioadă.

Leu: Tristeţea te cuprinde din cauza unui eşec, însă ai doar nevoie de timp să-ţi lingi rănile şi apoi te vei întoarce în forţă. Cei care te cunosc îşi vor da seama că e ceva în neregulă, însă încearcă să te controlezi.

Fecioară: După încă o zi de tachinări, care durează de prea mult timp, o anumită persoană va fi gata să se supună farmecului tău. Dacă nu sunteți atașat de altcineva și sunteţi interesați, fiți pregătiți de o aventură spumoasă.

Balanţă: Balanța azi este înzestrată cu putere de convinge și atracție. Însă trebuie să fii atent în ce direcție îți îndrepți farmecul. Poate că este bine să îndepărtezi cât mai mulți admiratori care au confundat prietenia voastră cu flirtul.

Scorpion: Scorpionul află azi că sentimentele sunt la fel de adânci ca oceanul. Ele vin şi pleacă, exact ca valurile, dar unele rămân. Trebuie să identifici persoanele pentru care trebuie să îţi ajustezi sentimentele.

Săgetător: Săgetătorii trebuie să fie calmi și înțelegători. Încearcă să-ți petreci ziua departe de colegi, probleme legate de serviciu și să stai cu prietenii şi cei dragi. Este o zi cu multe surprize în dragoste pentru unii şi multă bucurie în familie.

Capricorn: Capricornii sunt foarte creativi, au tot felul de idei care se pot materializa în lucruri incredibile. În fiecare moment găsești o rezolvare şi nimic nu îți va strica buna dispoziţie. Sunt şanse să-ți întâlneși marea dragoste.

Vărsător: Pregătiţi-vă de vacanță, dar nu uitaţi să aveţi grijă şi de sănătatea voastră. Îmbrăcaţi-vă adecvat şi beţi multe lichide Discutaţi cu cei dragi, cu persoana iubită în cazul în care nu sunteţi încă siguri unde să vă petreceţi vacanţa.

Peşti: Petreceți ziua în compania unei persoane speciale, într-un cadru familial. Bucuraţi-vă de perioada Sărbătorilor, împodobiţi bradul şi umpleţi coşul cu merinde pentru colindătorii care îşi vor face apariţia.

Vizualizări: 1,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: