Pancu renunţă la pandurul George Tudoran

Daniel Pancu e nemulţumit de o parte dintre fotbaliştii din lot şi renunţă la cinci jucători de la Rapid. Printre cei aflaţi în curs de reziliere a contractelor se află şi fostul pandur George Tudoran care a plecat în vară de la echipa din Târgu Jiu.

Clubul Rapid încearcă să rezilieze contractele cu mai mulţi jucători care nu mai intră în vederea antrenorului Daniel Pancu.

Rapidiştii au anunțat marți că s-au despărțit oficial de portarul Ștefan Ciuculescu (26 de ani), iar alți patru jucători importanți sunt pe punctul să-și rezilieze contractul cu gruparea din Liga 2.  Fundaşii Alexandru Iacob (30 de ani) şi Alin Demici (19 ani) şi atacanţii George Tudoran (23 de ani) şi Marian Vlada (31 de ani) nu mai intră în vederile lui Daniel Pancu și clubul încearcă să le rezilieze contractele pe cale amiabilă, informează gsp.ro.

„Ștefan Ciuculescu și-a reziliat contractul cu Rapid în această dimineață, Daniel Pancu urmând a se baza în actuala stagiune pe Virgil Drăghia, dar și pe doi tineri ce îndeplinesc criteriul U20, Alexandru Tătaru, cel care a și debutat în meciul cu Poli, și Alex Achiriloaie”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

„Vor fi schimbări în primul 11, iar pentru anumiți jucători, cel mai probabil, au fost ultimele minute în tricoul Rapidului. Eu răspund aici, nu are nicio legătură cu meciul de la Turnu Măgurele. E un întreg proces început cu luni în urmă, sunt oameni care înțeleg și oameni care înțeleg mai puțin”, a spus Daniel Pancu, după meciul pierdut cu Turnu Măgure, 1-3.

Rapidul ocupă locul 6 după patru etape în Liga 2, cu 7 puncte, la cinci locuri în spatele liderului Gloria Buzău.

Vizualizări: 836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: