N-au putut muta ambulanţa şi au pierdut meciul la masa verde

Perioada de criză prin care trece clubul Pandurii Târgu Jiu se răsfrânge şi asupra Centrului de Copii şi Juniori. În week-end grupele de juniori republicani ale clubului au pierdut meciurile cu echipa SCM Rm. Vâlcea pentru că clubul nu a asigurat ambulanţa în locul stabilit de arbitrii, la marginea terenului.

Situaţia de la Pandurii devine din ce în ce mai dificilă şi pentru grupele de copii şi juniori care sunt susţinute mai ales de părinţii copiilor care evoluează la club. După ce Consiliul Județean Gorj și Consiliul Local Târgu Jiu nu au mai finanţat clubul şi, implicit, nici grupele de juniori, situaţia acestora a fost din ce în ce mai dificilă, în prezent toate taxele de arbitra fiind susţinute de părinţii copiilor.

Cu toate acestea duminică grupele de juniori republicani nu au mai jucat meciurile din campionat cu SCM Rm. Vâlcea pentru că o ambulanţă, existentă la teren, deci închiriată pentru meciuri, nu a putut fi mutată din faţa centrului de copii, unde era parcată, la marginea terenului, acolo unde prevede regulamentul.

Incidentul s-a produs la pauza primului meci când deja juniorii de la Pandurii conduceau cu 3-0 iar oaspeţii au solicitat prezenţa ambulanţei. „Juniorii A au ieşit cu ochii în lacrimi de pe teren, pierzând la masa verde, din cauza lipsei de implicare a conducerii, chiar dacă pe teren, la pauză, conduceau cu 3-0. ... Multumim tuturor de la conducere şi până la Autorităţile locale care au distrus fenomenul fotbal la Târgu Jiu. Mulţumim conducerii clubului, Domnului Primar Marcel Romanescu şi domnului Preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.’”, au scris supăraţi părinţii copiilor de la Pandurii pe pagina de facebook a juniorilor Under 19 ai clubului.

Directorul sportiv de la Pandurii, Camilian Floroiu, a explicat că s-a ajuns la această situaţie pentru că Pandurii nu îşi permite să închirieze ambulanţe pentru fiecare meci, iar în acest caz a existat la teren ambulanţa, dar nu şi ambulanţierul. „Am avut o ambulanţă închiriată. dar unul dintre ambulanţieri a plecat de lângă ambulanţă şi am pierdut meciurile de la copii şi juniori. Dar nu este o problemă că am pierdut un meci, chiar nu e, pentru că e o competiţie de foarte multe etape în care punctele se pot recupera, dar problema cea mai mare e supărarea acelor copii şi greutatea acelor părinţi care au plecat supăraţi de la stadion, după ce s-au pregătit pentru acel meci timp de o săptămână. Ce putem noi să le spunem acelor copii? De aceea am dorit să discutăm şi să vedem dacă se poate măcar, prin intermediul Primăriei şi Consiliului Local, să asiguraţi măcar partea de asistenţă medicală la meciurile juniorilor şi ambulanţa, care reprezintă o sumă infimă, de 500 de lei. Sunt două meciuri pe lună şi am rezolva astfel o situaţie delicată de la centrul de copii şi juniori, şi am găsi o modalitate de a nu mai ajunge în astfel de situaţii”, a spus directorul Floroiu în şedinţa de consiliu local de luni, în faţa tuturor consilierilor şi a primarului.

Pandurii a închiriat pentru meci o ambulanţă privată, dar nu au putut muta ambulanţa din curtea centrului de juniori la marginea terenului sintetic în timp util iar arbitrul a fluierat finalul meciului.

Vizualizări: 1,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: